Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remnant II: Στα χέρια πάνω από 1 εκ. παικτών μέσα σε τέσσερις ημέρες (trailer)

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, οι πωλήσεις του Remnant II ξεπέρασαν το 1 εκ. αντίτυπα, όπως ανακοίνωσαν η Gearbox Publishing και η ομάδα ανάπτυξης Gunfire Games.

"Σε όλους όσους μας βοήθησαν να επιτύχουμε αυτό το εκπληκτικό ορόσημο, σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή σας", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gunfire Games, David Adams. "Αυτό ήταν ένα πολυετές ταξίδι για εμάς και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που βλέπουμε τους fans να περνούν τόσο όμορφα με ένα παιχνίδι στο οποίο βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας".


Ο πρόεδρος της Gearbox Publishing San Francisco Yoon Im πρόσθεσε: "Το Remnant II ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ως εμπορική επιτυχία αλλά και για τις κριτικές που έλαβε, είμαστε απίστευτα περήφανοι για την ομάδα της Gunfire και όλους εδώ στη Gearbox Publishing που έδωσαν ζωή σε αυτόν τον τίτλο. Όσο ενθουσιασμένοι κι αν είμαστε, είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στην κοινότητα του Remnant που στήριξε εμάς και την ομάδα της Gunfire κατά την ανάπτυξη. Στους νέους fans του Remnant που εντάχθηκαν στην κοινότητά μας την περασμένη εβδομάδα, λέμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθατε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι".

Το Remnant II κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*