Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ αριθμού εκθετών θα σημειώσει η gamescom 2024

*
Η gamescom 2024 θα είναι ακόμα πιο διεθνής και ποικιλόμορφη σχέση με τη gamescom 2023. Περισσότεροι από 1.400 εκθέτες από 64 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις καινοτομίες τους, σε έναν χώρο 230.000 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για νέο ρεκόρ καθώς μιλάμε για 15% περισσότερους εκθέτες σε σχέση με το 2023. Επιπλέον, τα περίπτερα των χωρών αυξάνονται σε 48 από 37 χώρες, ενώ το 2023 ήταν 33 από 26 χώρες.

Ο Gerald Böse, CEO της Koelnmesse δήλωσε: "Το μεγαλύτερο gaming event στον κόσμο συνεχίζει να αναπτύσσεται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτά τα εξαιρετικά στοιχεία μόλις μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η gamescom. Μαζί με τους συνεργάτες μας και τη συνδιοργανώτρια game - The German Games Industry Association, υλοποιούμε επίσης καταπληκτικές καινοτομίες που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία και την ελκυστικότητα της gamescom».


Ο Felix Falk, Managing Director της game – The German Games Industry Association, πρόσθεσε: «Οι οιωνοί δύσκολα θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του gamescom 2024: Είτε πρόκειται για τον αριθμό ρεκόρ των εκθετών, για το συναρπαστικό πρόγραμμα Opening Night Live της gamescom ή για νέα formats όπως η κοινωνική σκηνή, είναι σαφές ότι η κοινότητα μπορεί να περιμένει ένα gaming festival όπως κανένα άλλο φέτος Η προσμονή για τη μεγαλύτερη διοργάνωση gaming στον κόσμο είναι τεράστια - τόσο επιτόπου στην Κολωνία όσο και ψηφιακά σε όλο τον κόσμο».

Όλα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 με το Opening Night Live, που το 2023, μέσα σε μόλις λίγες ημέρες είχε πάνω από 20 εκατομμύρια views. Εκεί αναμένεται η συμμετοχή των: 2K (Sid Meier's Civilization® VII), Activision (Call of Duty: Black Ops 6), Capcom (Monster Hunter Wilds), DON'T NOD (Lost Records: Bloom & Rage), Funcom (Dune: Awakening), NetEase (Marvel Rivals), PLAION (Kingdom Come: Deliverance II) και πολλών άλλων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*