Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηλά βάζει τον πήχη των πωλήσεων του PS5 για το νέο οικονομικό της έτος η Sony

*
Η Sony αναμένει ότι θα πουληθούν 56% περισσότερα PS5 το τρέχον οικονομικό έτος, όμως η ποσότητα δεν θα είναι ικανή για να ικανοποιηθεί η ζήτηση. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το δωδεκάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2022, στα χέρια των καταναλωτών έφτασαν 11,5 εκ. κονσόλες νέας γενιάς, αριθμός μικρότερος κατά 3,3 εκ. σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη. Παρόλα αυτά θέτει τον πήχη ψηλά για το οικονομικό έτος 2023, αναφέροντας ότι θα κατορθώσει να πουλήσει 18 εκ. συστήματα, και μάλιστα με σχετική άνεση.

Ο CFO της Sony, Hikori Totoki δηλώνει ότι εταιρεία επέλεξε να μην θέσει πολύ υψηλούς στόχους όσον αφορά τις πωλήσεις του hardware, λόγω της υφιστάμενης κατάστασης.


"Πιστεύουμε ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε άνετα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά για 18 εκ. μονάδες. Θεωρούμε ότι η ζήτηση θα είναι λίγο μεγαλύτερη, οπότε στο ερώτημα αν θα μπορέσουμε να την καλύψουμε, η απάντηση είναι ότι βρισκόμαστε λόγο πίσω", είπε ο Totoki.

"Αναφορικά με το στοκ μας, παραμένει πολύ χαμηλό, οπότε δεν μπορούμε ακόμα να τροφοδοτήσουμε την αγορά σε τακτική βάση. Αρχικά μιλούσαμε για 22,6 κονσόλες. Ο αριθμός μειώθηκε λόγω των ελλείψεων. Στο σημείο αυτό μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα επιτύχουμε τον στόχο των 18 εκ. μονάδων".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*