Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Discord και αλλαγές σε λογαριασμούς ανηλίκων περιλαμβάνει το νέο system software update

*
Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο system software update για το PlayStation 5. Το update 24.04-09.40.00 εισάγει τη δυνατότητα απευθείας σύνδεση στο Discord voice chat από το PS5, χωρίς την ανάγκη χρήσης ενός υπολογιστή ή εφαρμογών για φορητές συσκευές. Ακόμα, πραγματοποιούνται αλλαγές στους λογαριασμούς ανηλίκων, στους οποίους θα είναι δυνατό να συνδέονται και να προστίθενται υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων. Η διαχείριση της διαδικασίας πραγματοποιείται με νέα εργαλεία γονικού ελέγχου.

Προχωρώντας, όσον αφορά το ασύρματο Pulse Elite headset, τα ασύρματα Pulse Explore earbuds και το PlayStation Link USB adapter, έχουν γίνει ενημερώσεις για τη βελτίωση της σταθερότητας της σύνδεσης.


Τέλος, η Sony ενημερώνει ότι έχει βελτιώσεις τις επιδόσεις του λογισμικού του συστήματος, τη σταθερότητά του, αλλά και τη χρησιμότητα των μηνυμάτων σε ορισμένες οθόνες.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το update. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*