Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το επόμενο project της DON'T NOD

*
H DON’T NOD που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των Life is Strange και Life is Strange 2, δημοσίευσε μια εικόνα από το επερχόμενο project του studio της που εδρεύει στο Montreal, στο πλαίσο ενός tweet που αναφέρεται σε αναζήτηση προσωπικού.

"Ορίστε ένα μικρό δείγμα από αυτό που ετοιμάζει η DON’T NOD Montreal. Σας ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις; Αναζητάμε ταλαντούχους ανθρώπους να ενταχθούν στην ομάδα του Montreal για αυτό το νέο narrative game!".


Τον Μάιο του 2021, ο CEO της DON’T NOD, Oskar Guilbert είχε δηλώσει ότι το Life is Strange, ιδιοκτησία της Square Enix, δεν αποτελεί μέρος της στρατηγικής της για το εγγύς μέλλον.

"Ποτέ μη λες ποτέ. Όμως προς στιγμή δεν ανήκει στη στρατηγική μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας. Αυτό επιθυμούμε να κάνουμε", είχε πει ο Guilbert.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*