Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare 2

*
Τα αποκαλυπτήρια του multiplayer για το Call of Duty: Modern Warfare 2 ναι μεν δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί, όμως μέσα από διάφορα previews δόθηκε η δυνατότητα συλλογής πληροφοριών.

Πρώτα απ' όλα θα υπάρχει αναβαθμισμένος Gunsmith, με περισσότερες επιλογες για customization συγκριτικά με το παρελθόν, επιτρέποντας τη βελτίωση πολλαπλών όπλων που ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Θα υπάρχουν νέα gadgets, όπως μία field cam απομακρυσμένης λειτουργίας, για την επίβλεψη του πεδίου μάχης. Κάτι ακόμα νέο είναι η συσκευή DDoS, που εκτοξεύει μία ριπή EMP, η οποία απενεργοποιεί εχθρικά οχήματα και εξοπλισμό. Υπάρχει ακόμα ένα Drill Charge που οι παίκτες θα ρίχνουν σε έναν τοίχο ή όχημα. Έτσι θα δημιουργείται τρύπα μέσα από την οποία θα μπορείτε να πετάξετε χειροβομβίδα.


Από τεχνικής πλευράς θα πρέπει να αναμένετε βελτιωμένο rendering, φωτογραμμομετρία, καλύτερα water physics και τη δυνατότητα χρήσης πιστολιών και μαχαιριών κάτω από το νερό.

Τα νέα modes θα είναι τουλάχιστον δύο, το Knockout και το Prisoner Rescue. Το πρώτο είναι ένα round-based mode και στο δεύτερο θα πρέπει είτε να απελευθερώνετε αιχμαλώτους, είτε να αποτρέπετε την αιχμαλώτιση προσωπικού. Και στα δύο, αν βγουν εκτός μάχης όλα τα μέλη μιας ομάδας χάνετε τον γύρο.

Τα lobbies θα είναι μεγαλύτερα με ως 64 παίκτες αλλά και 6v6. Το ping system επιστρέφει, με περισσότερες επιλογές επικοινωνίας. Το ίδιο θα συμβεί και με το slide mechanic.

Μετά το λανσάρισμα θα υπάρξουν νέοι χάρτες, modes και special events.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*