Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για την οπτική ποιότητα του Metroid Prime 4: Beyond

*
Ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το Metroid Prime 4: Beyond που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct έτρεχε στο original Nintendo Switch. Μετά τα αποκαλυπτήρια, το Nintendo World Report προχώρησε σε μια πρώτη ματιά στην ανάλυση και τον ρυθμό ανανέωσης, λέγοντας τρέχει στα 720p με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, εκτός από τη σκηνή που η Samus μεταμορφώνεται σε μπάλα και ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει. Βεβαίως βρισκόμαστε πολλούς μήνες πριν από το λανσάρισμα του παιχνιδιού και προφανώς ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος για την ποιότητα της εικόνας θα είναι τα 720p σε docked mode.

Επίσης, το Nintendo World Report έριξε και μια ματιά σε άλλα στοιχεία του οπτικού τομέα, όπως το pre-baked lighting system, που δείχνει υπέροχο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Όμως τα πλάνα που παρουσιάστηκαν στο trailer δεν είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς αν θα υπάρχει κάποιου είδους real-time ambient occlusion, μιας και υπάρχουν μια σειρά από αντικρουόμενα στοιχεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*