Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς το παρόν, Palworld γιοκ στην Ιαπωνία, μάλλον λόγω Pokemon

*
Προς το παρόν, η έκδοση του Palworld για το PlayStation 5 δεν θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά. Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τη στιγμή που, στο πλαίσιο του PlayStation State of Play, η developer Pocketpair ανακοίνωσε ότι το monster-catching survival game είχε ήδη γίνει διαθέσιμο για την κονσόλα της Sony. Το παιχνίδι ήρθε στο PS5 σε 68 χώρες, όχι όμως και στην Ιαπωνία.

«Ζητούμε συγγνώμη από όλους στην Ιαπωνία που το περίμεναν με ανυπομονησία, αλλά όλο το προσωπικό μας θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το προσφέρουμε στους χρήστες του PS5 το συντομότερο δυνατό, οπότε ελπίζουμε να περιμένετε λίγο ακόμα», δήλωσε η Pocketpair. «Ανυπομονούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στο Palworld».


Αν και δεν έγινε γνωστός ο ακριβής λόγος πίσω από αυτή την απόφαση, μάλλον είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι σχετίζεται με τη διαμάχη ανάμεσα σε Pocketpair, Nintendo και The Pokemon Company. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*