Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόωρο τέλος εποχής για το Mortal Kombat: Onslaught

*
Η NetherRealm ανακοίνωσε πως σταματάει την υποστήριξη για το Mortal Kombat: Onslaught και ουσιαστικά βάζει ταφόπλακα στο game. Ο free-to-play τίτλος για κινητά θα σταματήσει να υφίσταται σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και την ανακοίνωση του studio πως απολύει όλη την ομάδα του mobile gaming. Το Mortal Kombat: Onslaught είναι ένα RPG που ο παίκτης συλλέγει χαρακτήρες και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022.



Εμφανίστηκε ως διαθέσιμο στους παίκτες σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και υποσχόταν πολλές μάχες και μια νέα ιστορία. Μόλις σε 9 μήνες παρουσίας στην αγορά, το game σταματάει να υποστηρίζεται και τον Οκτώβριο θα διακοπεί εντελώς η λειτουργία του. Εδώ και λίγες ώρες, μάλιστα, έχει αποσυρθεί από τα App Store και Google Play Store, ενώ οι in-app αγορές θα υποστηρίζονται έως και τις 23 Αυγούστου. Μετά τις 21 Οκτωβρίου, το game θα σταματήσει να είναι playable.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*