Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project T: Η Behaviour Interactive ακύρωσε το spin-off του Dead by Daylight

*
Η Behaviour Interactive ανακοίνωσε την ακύρωση του Project T, ενός spin-off του Dead by Daylight, το οποίο είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο. Στο 1– 4 person co-op PVE shooter οι παίκτες θα αναλάμβαναν τον ρόλο των Trespassers, μιας ομάδας αδίστακτων χαρακτήρων, παγιδευμένων σε μια τεράστια, αχαρτογράφητη περιοχή του The Entity’s Realm που ονομάζεται The Backwater.

Το παιχνίδι βρισκόταν σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης από τη Midwinter Entertainment, ένα studio που εξαγοράστηκε από τη Behaviour Interactive το 2022, μετά το λανσάρισμα του πρώτου τους τίτλου, του Scavengers.

Ένα άλλο spin-off του Dead by Daylight, το The Casting of Frank Stone είχε καλύτερη τύχη, καθώς κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*