Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Aurora είναι η κωδική ονομασία του επερχόμενου Call of Duty mobile battle royale

*
H Activision ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Call of Duty mobile battle royale έχει την κωδική ονομασία Project Aurora. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται στη φάση alpha και δοκιμάζεται από έναν περιορισμένο αριθμό παικτών, τους οποίους έχει προσκαλέσει η Activision.

"Η Closed Alpha είναι περιορισμένης κλίμακας και μέσω αυτής θέλουμε να ξεκινήσουμε να βελτιώνουμε το tuning, να πραγματοποιήσουμε stress test στα matches, να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε bugs, όπως επίσης να συγκεντρώσουμε feedback και απόψεις για όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού, καθώς νέα χαρακτηριστικά γίνονται συνεχώς διαθέσιμα".


Για όσο διάστημα το Project Aurora παραμένει σε φάση closed alpha, δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν πληροφορίες, πάντως η Activision κατανοεί ότι ίσως υπάρξουν φήμες από τα βάθη του Reddit.

Όσο το παιχνίδι επιτυγχάνει τους στόχους ανάπτυξης, ακόμα περισσότεροι παίκτες θα λαμβάνουν προσκλήσεις για να δοκιμάζουν τα builds.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*