Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην συνεργάτης της Ubisoft δημοσιεύει στοιχεία για την αρχική μορφή του Assassin’s Creed Shadows (εικόνες)

*
Ο χρήστης InfinitaleComic του Twitter/X αναφέρει πως εργαζόταν για την Ubisoft στα πρώτα στάδια δημιουργία του Assassin’s Creed Shadows και δημοσίευσε μερικά στοιχεία για το game του τότε. Συγκεκριμένα, η ιστορία ήταν προγραμματισμένη να είναι διαφορετική από την τελική. Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιχνίδι θα ήταν επικεντρωμένο στο “Sword of Eden” (aka Excalibur) που έδινε στον Oda Nobunaga πλεονέκτημα στη μάχη που έδινε να κατακτήσει την Ιαπωνία.

Οι παίκτες θα συμμετείχαν με έναν νέο μοναχό με το όνομα Yamauchi Taka. Στο παιχνίδι, ο Nobunaga θα δολοφονούταν από τον Hattori Hanzo και ο Taka θα γινόταν μέλος της Αδελφότητας. Έπειτα, υπό τις οδηγίες του Hazon, θα εκπαιδευόταν για να γίνει Assassin (Shinobi). Η Αδελφότητα θα προσπαθούσε να ανακτήσει το χαμένο σπαθί.




Σύμφωνα με το InfitaleComic, η Ubisoft δούλεψε σε ένα AC game στην φεουδαρχική Ιαπωνία από το 2013. Τα πράγματα πήγαν έτσι ώστε η Ubisoft άλλαξε τα πάντα μέχρι να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024 και τον Ιούνιο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το game και το πρώτο gameplay trailer του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*