Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers της Lionhead ανακοίνωσαν το κωμικό sci-fi game, Konfronto

*
Το ανεξάρτητο βρετανικό studio ανάπτυξης video games, Flaming Fowl Studio ανακοίνωσε το επόμενο project του, ένα κωμικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Lionhead οι οποίοι είχαν εργαστεί στη σειρά Fable και τώρα ετοιμάζουν το Konfronto, το οποίο υποστηρίζουν ότι περιλαμβάνει περισσότερες κωμικές καταστάσεις από ένα επεισόδιο του Red Dwarf”.

Οι παίκτες θα διαχειριστούν τη λειτουργία ενός διαγαλαξιακού αερομεταφορέα και θα μπορούν να τον αναβαθμίσουν με μια σειρά από διαστημόπλοια και «παράξενη και υπέροχη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει οποιονδήποτε είναι αρκετά ανόητος ώστε να σας εναντιωθεί στο ασύγχρονο multiplayer».


Τοποθετώντας φορτία σε συγκεκριμένες θέσεις, οι παίκτες θα ενεργοποιήσουν συνδυασμούς που θα τους επιτρέψουν να συνεργαστούν ή να δημιουργήσουν νέα τεχνολογία. «Προσλάβετε πλήρωμα για να αποκαλύψετε ανταμοιβές που κρύβονται σε εγκαταλελειμμένες περιοχές του αερομεταφορέα σας και, στη συνέχεια, βάλτε το να εργαστεί πετώντας τα διαστημόπλοιά σας», προσθέτει η περιγραφή.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Wish List του Steam και θα έχει ένα demo στο Steam NextFest τον Οκτώβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*