Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην designer της Nintendo εξηγεί πόσο τελειομανής είναι ο Shigeru Miyamoto

*
Ο βετεράνος σχεδιαστής της Nintendo, Takaya Imamura, μίλησε για την εργασία του στην Nintendo, αλλά και το πόσο τελειομανής είναι ο Shigeru Miyamoto. Ο Imamura εργάστηκε σε θρυλικές σειρές της ιαπωνικής εταιρείας, όπως τα Star Fox και F-Zero για πάνω από 32 χρόνια, αλλά μέσα στα επιτεύγματά του θεωρεί τη συνεργασία του με τον Miyamoto.

Μιλώντας στο Gamesradar στην περίοδο της Gamescom 2024, o Imamura δήλωσε πως είναι περήφανος που εργάστηκε υπό τις οδηγίες του Miyamoto κι αυτό γιατί «η προσέγγισή του στο κομμάτι του game design είναι μοναδική. Είναι ευγενικός και εργατικός, αλλά όταν φτάνει η ώρα για τη συζήτηση στη δουλειά του δεν δέχεται εκπτώσεις. Αυτό θεωρώ πως χρειάστηκε για να γίνει το νούμερο ένα στον κόσμο στη δουλειά του».


Ο Imamura εργάστηκε στην Nintendo για πάνω από 3 δεκαετίες και άφησε το σημάδι του σε πολλά και σημαντικά videogames. Αποχώρησε το 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*