Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην art director του God of War συνεργάζεται με το Netflix για ένα AAA game

*
Το Netflix πρόσθεσε ακόμα ένα σημαντικό όνομα, στο δυναμικό του νέου gaming studio που άνοιξε στη νότια Καλιφόρνια. Ο art director Raf Grassetti ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από τη Santa Monica Studio, της οποίας ήταν μέλος για περισσότερα από 10 χρόνια, αφήνοντας πίσω του το “σπίτι” του God of War. Όπως αποκάλυψε το Netflix, ο Grassetti αποτελεί πλέον μέρος της ομάδας του νέου του gaming studio, με υπεύθυνο τον Chacko Sonny – πρώην εκτελεστικό παραγωγό του Overwatch.

Η ομάδα του Sonny, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο creative director Joseph Staten (βετεράνος του Halo που άφησε τη Microsoft πριν από λίγες μέρες), έχει στα σκαριά ένα πρωτότυπο AAA game, το οποίο θα είναι multiplatform. Κάτι που σημαίνει πως θα το δούμε και σε κονσόλες και σε PC. Για την ώρα όμως, δεν υπάρχει καμία χειροπιαστή πληροφορία σχετικά με τη φύση του project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*