Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα στην ανάπτυξη του Wonder Woman στη Monolith, δεν θα το δούμε σύντομα

*
Προβλήματα επικρατούν στο εσωτερικό της Monolith σχετικά με την ανάπτυξη του Wonder Woman videogame. Η ομάδα πίσω από τα Middle-earth games έχει παρουσιάσει το νέο της project από το 2021, ωστόσο από τότε έχουμε ακούσει ελάχιστα πράγματα. Μία νέα φήμη φαίνεται πως διαψεύδει τα όσα περιμέναμε να δούμε στο φετινό Summer Game Fest.

Ο Greg Miller του Kinda Funny Games ανέφερε στο πρόσφατο podcast του πως από πηγή του έμαθε πως το development αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και πως δεν θα δούμε κάτι σύντομα από το game.




To Wonder Woman της Monolith παρουσιάστηκε με πολλές προσδοκίες, αφού θα ενσωμάτωνε και το χαρακτηριστικό σύστημα Nemesis, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον απ’ ότι το έχουμε συνηθίσει.

Μένει να δούμε αν θα έχουμε σύντομα εξελίξεις… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*