Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλητής mods που μηνύθηκε από τη Nintendo λέει πως θα «παλέψει» την υπόθεση χωρίς δικηγόρο

*
Ένας πωλητής modchips για το Nintendo Switch, που μηνύθηκε από την ιαπωνική εταιρεία τον Ιούλιο, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και τώρα φαίνεται ότι θα «παλέψει» την υπόθεση χωρίς δικηγόρο.

Η Nintendo υπέβαλε καταγγελία κατά του Ryan Daly με έδρα το Μίσιγκαν, ο οποίος λειτουργεί ένα κατάστημα που ονομάζεται Modded Hardware. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι η Nintendo επικοινώνησε με τον Daly τον Μάρτιο και τον απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του, εκτός και αν σταματούσε να πουλά τροποποιημένες κονσόλες Switch και MIG Switches (που επιτρέπουν την αναπαραγωγή πειρατικών παιχνιδιών Switch σε μη τροποποιημένο υλικό).


Σύμφωνα με την καταγγελία της Nintendo, ο Daly συμφώνησε τον Μάρτιο να σταματήσει να πουλά τις μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, αλλά συνέχισε να το κάνει, ισχυριζόμενος ότι έψαχνε για νέο δικηγόρο.

Ως εκ τούτου, η Nintendo υπέβαλε καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σιάτλ, κατηγορώντας τον Daly για έξι αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της «εμπορίας συσκευών καταστρατήγησης» και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Τώρα ο Daly –ο οποίος δεν έχει ακόμη προσλάβει δικηγόρο– έχει απαντήσει στην καταγγελία της Nintendo, αρνούμενος οποιαδήποτε αδικοπραγία.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, οι απαντήσεις του Daly σε κάθε κατηγορία ήταν σύντομες και τις απέρριψε λέγοντας πως η Nintendo δεν έχει αρκετά στοιχεία εις βάρος του. Ισχυρίστηκε ότι έχει τη δική του γραμμή υπεράσπισης και θα μπορέσει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και πλουτισμού μέσω απάτης.

Η υπόθεση θα περάσει τώρα σε φάση όπου και οι δύο πλευρές θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για να θεμελιώσουν τους ισχυρισμούς τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*