Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλήσεις στις ΗΠΑ: PS5 και Ghost of Tsushima στην κορυφή των Μάιο

*
Ο Μάιος δεν κύλησε με αλλαγές στο επίπεδο των πρωταγωνιστών στο hardware, όπου το PS5 κατέγραψε και πάλι πορεία πρωτιάς στην αγορά των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή, το Ghost of Tsushima κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις του software. Η νέα είσοδος που ξεχώρισε ήταν αυτή του Paper Mario: The Thousand-Year Door που κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, ξεχωρίζει το Homeworld 3 που μπήκε στην 14η θέση και το F1 24 που έκανε ντεμπούτο στην 18η.



Στα του hardware, το PS5 ήταν πρώτο σε πωλήσεις συστημάτων και έσοδα, ενώ το Nintendo Switch ήρθε δεύτερο σε πωλήσεις συστημάτων. Τα Xbox Series X/S κατέκτησαν την τρίτη θέση σε επίπεδο πωλήσεων συστημάτων, αλλά τη δεύτερη σε επίπεδο εσόδων. Συνολικά, οι Αμερικάνοι ξόδεψαν φέτος 6% περισσότερα χρήματα από πέρσι τον Μάιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*