Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλούσιο, νέο gameplay video για το Silent Hill 2

Μπορεί να πέρασε καιρός, όμως αποκαλύφθηκαν πολλά για το Silent Hill 2. Αρχικά, θα κυκλοφορήσει φέτος τον Οκτώβριο, ενώ διαθέσιμο έγινε ένα ολοκαίνουριο βίντεο με gameplay, διάρκειας 13 λεπτών.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή James Sutherland αρχικά να περιφέρεται στους ερημωμένους δρόμους του Silent Hill, προτού έρθει αντιμέτωπος με τα τρομακτικά τέρατα. Σε προηγούμενο βίντεο, οι Konami και Bloober Team είχαν παρουσιάσει το σύστημα μάχης του παιχνιδιού και υπήρχαν θετικές κι αρνητικές σκέψεις, όμως το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στο νέο βίντεο δείχνει πιο κοντά σε τελειωμένο προϊόν.


Το Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PlayStation 5 και αναμένεται να επιβεβαιωθεί αν (και πότε) θα παρουσιαστεί σε άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*