Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η δεύτερη σεζόν του Foamstars (video)

*
Πριν περίπου δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε το Foamstars, το νέο online multiplayer παιχνίδι της Square Enix. Κατά την κυκλοφορία, οι παίκτες γεύτηκαν την πρώτη σεζόν του τίτλου, στη διάρκεια της οποίας μπορούσαν να ξεκλειδώσουν αντικείμενα διαφόρων ειδών, όμως η επόμενη σεζόν βρίσκεται ήδη προ των πυλών.

Η Season Two ”Groovy Disco” θα διαρκέσει από τις 9 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου, προσθέτοντας τον “Coiff Guy” ως νέο χαρακτήρα για τους παίκτες. Ο Coiff Guy θα ξεκλειδώνεται στο tier 31 δωρεάν, όμως όσοι αποκτήσουν το Premium Pass θα τον ξεκλειδώσουν από την πρώτη στιγμή.
Πέραν αυτού, θα προστεθούν οι FOAMSTARS Missions: 4-6 όπου οι παίκτες μαθαίνουν περισσότερα για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, με τον “Dark Ramzey” να αποτελεί το τελικό boss της Mission 6.


Θα προστεθούν τρία νέα limited time events: Ranked Party, Extreme Party και Happy FriYaY Party. Τα δύο πρώτα στοχεύουν σε solo παίκτες αλλά και parties, όμως το τελευταίο δεν θα έχει νικητές και χαμένους – θα είναι απλώς μια ευκαιρία για όλους να δοκιμάσουν τον νέο Foamstar.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά για PlayStation 5 και θα διατίθεται ως μέρος της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus Premium έως τις 4 Μαρτίου. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πωλείται μόνο ξεχωριστά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*