Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλέον μπορείτε να παίξετε το Palworld και από κάμερα πρώτου προσώπου!!! (video)

*
Αν δεν έχετε διαβάσει αρκετά άρθρα αυτές τις ημέρες για το Palworld (ρίξτε τον στην Microsoft), έρχονται νέα δεδομένα για τον τίτλο που έκλεψε τις εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο modder “Cristiferbeast” κατάφερε να προσφέρει ένα νέο mod για το παιχνίδι που επιτρέπει να συμμετέχετε στη δράση από κάμερα πρώτου προσώπου. Το mod βρίσκεται εδώ και μετά την εγκατάστασή του, μπορείτε να επιλέξετε την κάμερα πρώτου προσώπου με πάτημα των πλήκτρων Alt+C στο πληκτρολόγιό σας (με το πάτημα των Alt+V το απενεργοποιείτε).


Η προσέγγιση αυτή είναι διαφορετική και ξεχωριστή και ίσως ξενίσει αρκετούς από εσάς, οπότε πριν το κατεβάσετε και ανατινάξετε το παιχνίδι, δείτε το video που ακολουθεί και το παρουσιάζει αναλυτικά ως προς το πως λειτουργεί και τι θα βλέπετε στο περιβάλλον του κόσμου μετά την εγκατάστασή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*