Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Portal: Έρχεται νέο system software update που αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης

*
Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου system software update για το PlayStation Portal.

“Όταν αναπτύξαμε το PlayStation Portal remote player, στόχος μας ήταν να φέρουμε τις εμπειρίες παιχνιδιών υψηλής ποιότητας κονσόλας στην παλάμη των χεριών σας, ακόμη και όταν δεν είστε μπροστά στην τηλεόραση. Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την εμπειρία στο PS Portal και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νεότερη ενημέρωση λογισμικού συστήματος για την πρώτη μας αποκλειστική συσκευή απομακρυσμένης αναπαραγωγής θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί αύριο – προσθέτοντας μερικές νέες βελτιώσεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης”, αναφέρει η Sony.


Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η αναβαθμισμένη υποστήριξη για σύνδεση σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, νέο οπτικό feedback για τις περιοχές του touchpad και η εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας ως ποσοστό.

Περισσότερα στο σχετικό post του PlayStation Blog. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*