Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus: Έρχονται το επόμενο διάστημα στο Classics Catalog το Dino Crisis και το Blood Omen: Legacy of Kain

*
Το Dino Crisis και το Blood Omen: Legacy of Kain έρχονται στο Classics Catalogue του PlayStation Plus. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play της Sony, τα δύο παιχνίδια θα προστεθούν στον κατάλογο του πιο ακριβού πακέτου της συνδρομητικής υπηρεσίας τους επόμενους μήνες. Artwork του Dino Crisis εμφανίστηκε στο PlayStation Network πριν από δύο χρόνια, κάτι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το παιχνίδι θα γινόταν τότε σύντομα διαθέσιμο μέσω του PS Plus, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα.

Από την άλλη, η ανακοίνωση για το Blood Omen: Legacy of Kain έρχεται μαζί με εκείνη για την κυκλοφορία του Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered, που αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου 2024 για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*