Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation MENA Hero Project: Νέο πλάνο χρηματοδότησης δημιουργών videogames από τη Sony

*
Η Sony συνεχίζει να επενδύει στο κομμάτι της ανάπτυξης τίτλων από τρίτες εταιρείες και ανεξάρτητους developers και έτσι ανακοίνωσε το PlayStation MENA Hero Project. Πρόκειται για την έκδοση του incubator προγράμματος Hero Project απλά για τις χώρες Μέσης Ανατολής και Αφρικής και έχει στόχο να επενδύσει σε τοπικούς δημιουργούς και να τους δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να ολοκληρώσουν τα projects τους. 

Το Hero Project «τρέχει» ήδη στην Κίνα και την Ινδία και έχει φέρει στην επιφάνεια πολύ ενδιαφέροντα games, όπως τα FIST: Forged in Shadow Torch και ANNO: Mutationem, ενώ υποστηρίζει και ενδιαφέροντα projects που έρχονται στο άμεσο μέλλον όπως τα EVOTINCTION, Lost Souls Aside, Convallaria και ΑΙ-LIMIT.


Το India Hero Project ανακοίνωσε ήδη τα πρώτα του games στις αρχές του 2024 και με το MENA Hero Project θα υποστηριχθούν developers που έχουν έδρα σε Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Ιράκ, Κουβέιτ, Ομάν, Κατάρ, Ιορδανία, Αίγυπτο, Μαρόκο και Τυνησία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*