Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Platypus Reclayed: Επιστρέφει ως remake μετά από 22 χρόνια το κλασικό shoot ‘em up Platypus! (video)

*
H Claymatic Games, η ομάδα πίσω από το Clodhoppers, ανακοίνωσε ότι επαναφέρει μετά από 22 χρόνια το θρυλικό shoot ‘em up Platypus ως Platypus Reclayed! Ο τίτλος επανέρχεται στο PC μέσω Steam και σε κονσόλες (στο site του υπάρχουν τα λογότυπα των Nintendo Switch, Xbox και PlayStation). Ο αρχικός τίτλος αναπτύχθηκε από την Squashy Software και κυκλοφόρησε από την Idicon για τα PCs με λειτουργικό Windows το 2002 (σε μορφή CD-ROM).

Επικεφαλής του αρχικού σχεδιασμού ήταν ο Anthony Flack, ο οποίος πέρασε και δραματικές στιγμές στη φάση ανάπτυξής του, αφού μια φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο σπίτι του και το μόνο που κατάφερε να σώσει ήταν τα αρχεία του τίτλου, μιας και τα είχε «κάψει» σε ένα CD για να τα δείξει σε ένα φίλο του.


Όπως ανέφερε και ο ίδιος, αν δεν το είχε κάνει αυτό, δεν θα υπήρχε σήμερα το Platypus. Τόσο το Platypus, όσο και το Platypus II είναι διαθέσιμα εδώ και καιρό στο Steam, αλλά το 2019 η Claymatic Games απέκτησε τα δικαιώματά του. Το Platypus Reclayed θα υποστηρίζει 4Κ αναλύσεις,ε νώ θα προσφέρει και νέο περιεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*