Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Planet Coaster 2: Έρχεται το φθινόπωρο και υπόσχεται water parks (trailer)

H Frontier ανακοίνωσε το Planet Coaster 2 τη συνέχεια του δημοφιλούς theme park management game. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στο πρώτο teaser trailer, μια από τις κυριότερες προσθήκες θα είναι τα water parks. Τα πλήρη αποκαλυπτήρια του τίτλου θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου 2024 και θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νεροτσουλήθρες, πισίνες, αποδυτήρια, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί να εξοπλίσετε το μέρος με ξαπλώστρες και να προσλάβετε ναυαγοσώστες. Το sequel έρχεται με αναβαθμισμένα εργαλεία σε σχέση με τον προκάτοχό του, για ακόμα πιο λεπτομερείς δημιουργίες.


Θα υπάρχουν τρία modes. Το Career, όπου θα κληθείτε να ολοκληρώσετε διάφορα σενάρια, το Franchise όπου θα δημιουργήσετε ένα παγκόσμιο δίκτυο πάρκων αναψυχής και το Sandbox που θα προσφέρει απόλυτη ελευθερία. Τέλος, θα μπορείτε να επισκεφτείτε τις δημιουργίες άλλων παικτών για να δοκιμάζετε τις κατασκευές τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*