Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Έχω πάρει μερικές από τις χειρότερες αποφάσεις για διάφορα games»

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, παραδέχτηκε ότι έχει πάρει μερικές από τις χειρότερες αποφάσεις του για διάφορα games στην πορεία των ετών. Ο Spencer μίλησε στο PAX West τις προηγούμενες ημέρες και μίλησε και για το Destiny και το Guitar Hero της Harmonix.

Η συνέντευξη είχε τίτλο «Story Time with Phil Spencer» και αναφέρθηκε σε διάφορα σημεία. Για την Bungie είπε πως «η Bungie ήταν μέρος της Microsoft όταν ξεκίνησα στο Xbox και ήμασταν στα ίδια κτίρια στο Redmond με τον Alex Seropian και έμαθα πολλά από την ομάδα του». Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως το game δεν του… έκανε κλικ όταν το έπαιξε για πρώτη φορά, μέχρι που κυκλοφόρησε το πρώτο expansion του, το House of the Wolves.


Κάτι παρόμοιο είπε και για το Guitar Hero: «το προσπέρασα, παίρνοντας μια από τις χειρότερες αποφάσεις». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε, πως «δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνω. Ίσως είναι λάθος μου, αλλά προσπέρασα πολλά games. Μπορώ να κοιτάξω πίσω και να πω ότι ήταν λάθος».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*