Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Αναπόφευκτη μια αύξηση τιμής στο Game Pass»

*
Ο Phil Spencer παραχώρησε αρκετές συνεντεύξεις σε ιαπωνικά Μέσα κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show και σε ένα από αυτά μίλησε και για το μέλλον του Game Pass. Ο επικεφαλής του Xbox ρωτήθηκε αν θα δούμε στο άμεσο μέλλον κάτι σε επίπεδο αύξησης τιμής για την συνδρομητική υπηρεσία και ήταν σχεδόν ξεκάθαρος. Η ακριβής δήλωσή του, όπως μεταφέρεται από χρήστη του Twitter που έχει πρόσβαση στο αρχικό κείμενο είναι η εξής: «Αν και η βασική προϋπόθεση είναι να παρέχεται μεγαλύτερη αξία, είναι αναπόφευκτο ότι η τιμή θα ανέβει στο μέλλον. Πρόσφατα αυξήσαμε τις τιμές μας μια φορά, αλλά η απόφαση πάρθηκε μετά από αρκετή μελέτη. Θεωρούμε πως είναι σημαντικό να προσφέρουμε υπηρεσίες που αναγνωρίζονται ως επαρκούς αξίας ακόμη κι αν αυξηθούν οι τιμές τους». Μένει να δούμε πότε και πόσο θα ανέβουν οι τιμές της υπηρεσίας, ειδικά από τη στιγμή που αρχίζουν πλέον να έρχονται σημαντικά ΑΑΑ games από τα Microsoft Game Studios σε σταθερό ρυθμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*