Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερο «αμερικάνικο» θα είναι το sequel του Cyberpunk 2077, λέει η CD Projekt RED

*
Η CD Projekt Red υποστηρίζει ότι το γεγονός ότι το studio της στη Βοστώνη δουλεύει στη συνέχεια του Cyberpunk 2077, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο τίτλος θα είναι πιο κοντά στην αυθεντική αμερικανική κουλτούρα. Στο νεότερο επεισόδιο του AnsweRED podcast, ο έχων χρέη εκτελεστικού παραγωγού Dan Hernberg σημείωσε πως ήταν σωστό να αναπτυχθεί το sequel στη Β. Αμερική.

«Νομίζω ότι το Cyberpunk είναι προφανώς μια μοναδική αμερικανική ιστορία», είπε. «Είναι πολύ σαν την ενέργεια punk και γράφτηκε από έναν Αμερικανό, οπότε φαίνεται σωστό να το κάνουμε στην Αμερική».


Ο βοηθός game director Paweł Sasko έδωσε στη συνέχεια το παράδειγμα μιας κατάστασης όπου το Cyberpunk 2077 δεν έμοιαζε και πολύ αμερικάνικο. Όπως λέει ο Sako, τα καλύμματα των φρεατίων μοιάζουν περισσότερο με αυτά που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη αντί για την Αμερική όπου βρίσκεται το σκηνικό του παιχνιδιού.

Ο Hernberg πρόσθεσε: “Τα πεζοδρόμιά μας είναι διαφορετικά, τα χρώματά μας άλλα σε όλες τις πινακίδες. Τα πάντα είναι ελαφρώς διαφορετικά”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*