Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα από 70 παιχνίδια χώρεσαν στη μια ώρα που διήρκεσε το Wholesome Direct (video)

Μπορεί η διάρκειά του να ήταν μικρότερη από μια ώρα, όμως στο φετινό Wholesome Direct χώρεσαν περισσότερα από 70 παιχνίδια. Πίσω από την παρουσίαση βρίσκονται οι άνθρωποι της Wholesome Games και επικεντρώθηκε σε video games που αποπνέουν θετική ενέργεια.

“Παρακολουθήστε το μέλλον του χαλαρωτικού και αναζωογονητικού gaming με μια ώρα αποκλειστικών πλάνων και ανακοινώσεων από 70+ εκπληκτικά indie games στο Wholesome Direct, μια παρουσίαση που αποτελεί φόρο τιμής σε τίτλους ανεξάρτητων δημιουργών οι οποίοι εμπνέουν αισιοδοξία, χαρά και θετική ενέργεια”, αναφέρει η σχετική περιγραφή.


Ορισμένα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν κυκλοφορούν ήδη, ενώ για άλλα υπάρχει τη στιγμή αυτή διαθέσιμο demo.

Η Wholesome Games έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στο Steam, η οποία ενημερώνει για παιχνίδια που μόλις κυκλοφόρησαν και προσφέρει έναν τρόπο εύκολης πρόσβασης σε όλα τα demo.

Εδώ θα βρείτε τον πλήρη κατάλογο των παιχνιδιών που παρουσιάστηκαν στο Wholesome Direct.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*