Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε τα επίπεδα δυσκολίας του Dragon Age: The Veilguard

*
Η BioWare αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις επιλογές προσβασιμότητας του Dragon Age: The Veilguard, μεταξύ των οποίων πέντε προκαθορισμένα επίπεδα δυσκολίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Storyteller που δίνεται έμφαση στην αφήγηση, οι μεσαίας δυσκολίας επιλογές Keeper και Adventurer, το πιο αυξημένο επίπεδο δυσκολίας Underdog και το πλέον δύσκολο Nightmare, που δεν θα μπορεί να αλλάξει μετά την έναρξη της περιπέτειας. Σύμφωνα με τη BioWare, η επιλογή Keeper έχει στο επίκεντρο επιλογές που σχετίζονται με την ομάδα και τον εξοπλισμό, αφήνοντας λίγο στην άκρη τους χρόνους αντίδρασης το πεδίο της μάχης, ενώ το Adventurer θα δίνει το ίδιο βάρος σε αυτά τα δύο. Εναλλακτικά, όλα οι ρυθμίσεις θα είναι δυνατό να διαμορφωθούν μέσω της επιλογής Unbound, που παρέχει ελεύθερες επιλογές σε δεκάδες στοιχεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*