Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε νέα παιχνίδια προστέθηκαν στο Video Game Hall of Fame

*
Αποκαλύφθηκαν τα πέντε video games που αποτελούν τις νεότερες προσθήκες στο Video Game Hall of Fame του Strong Museum. Πρόκειται για τα: Asteroids, Myst, SimCity, Ultima, Resident Evil που προστίθενται στην παρέα των Barbie Fashion Designer, The Last of Us Wii Sports και αρκετών άλλων. Μεταξύ των υποωήφιων που δεν τα κατάφεραν είναι το Tony Hawk's Pro Skater και το Metroid.

Το Asteroids επιλέχτηκε επειδή συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το γεμάτο προκλήσεις gameplay με έναν εξαιρετικό οπτικοακουστικό τομέα. Από την άλλη, το Myst τιμήθηκε για τον καθηλωτικό σχεδιασμό του και τη χρήση νέων τεχνολογιών την εποχή που κυκλοφόρησε.


Το SimCity πέτυχε χάρη στον διαισθητικό σχεδιασμό του που έκανε την αστική ανάπτυξη συναρπαστική, ενώ το Resident Evil πρόσθεσε στο είδος του survival-horror το φρικιαστικό gameplay και έτσι ξεχώρισε από τις άλλες υποψηφιότητες.

Τέλος, το Ultima βρέθηκε στην πεντάδα για τον ρόλο που διαδραμάτισε στον καθορισμό του είδους των role-playing games, καθώς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές γενιές δημιουργών παχνιδιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*