Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Path of Exile 2: Νέο gameplay video διάρκειας 10 λεπτών

Ένα νέο gameplay video διάρκειας 10 λεπτών ήρθε στη δημοσιότητα για το Path of Exile 2. Το επερχόμενο action RPG παρουσιάζει ακόμη περισσότερη δράση και εστιάζει περισσότερο στο πως λειτουργεί στη μάχη και στην εξερεύνηση η κλάση των Witches. Το παιχνίδι έρχεται με βελτιωμένα γραφικά, physics και αλλαγές στην μηχανή γραφικών.

Όπως περιγράφεται, θα έχει πολλές νέες classes και δεν θα είναι απλά ένα expansion του πρώτου game. Η ομάδα ανάπτυξής του το περιγράφει ως ένα νέο standalone game με ξεχωριστό balance στη δράση και θα λειτουργεί ως βάση για οτιδήποτε κυκλοφορήσει από εδώ και πέρα. Αλλαγές και περισσότερες επιλογές θα έχουμε και στο κομμάτι του ελέγχου, αφού θα υποστηρίζεται το point-and-click με το mouse, αλλά και ο έλεγχος με τα πλήκτρα WADS.


Το Path of Exile 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και θα υποστηρίζει cross-save ανάμεσα σε κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*