Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα του PlayStation ίσως επιβεβαιώνει το backwards compatibility του PS5 για τα PS3 games (εικόνα)

*
Τις τελευταίες ώρες διακινείται μια φήμη ότι η Sony εργάζεται σε ένα μηχανισμό που θα επιτρέπει σε games του PS3 να παίζουν στο PS5 και κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Η εξέλιξη αυτή έρχεται από μια νέα πατέντα που καταχώρησε η ιαπωνική εταιρεία και έχει τίτλο “Backward Compatibility Testing of Software in a Mode That Attempts to Induce Skew” και φαίνεται να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία παλαιότερου software σε νεότερο hardware.

Στην πατέντα περιγράφεται ένα σύστημα όπου μια συσκευή (στην περίπτωσή μας το PS5) μπορεί να «τρέξει» ένα ειδικό timing testing mode, όπου και αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ειδικά τα PS3 games και η μεταφορά τους σε νεότερες κονσόλες είναι ένα χρόνιο πρόβλημα για τη Sony και ίσως είμαστε κοντά στη λύση.


Ίσως, μάλιστα, τα PS3 games σας να μεταφερθούν εύκολα στο PS5 στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*