Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Party των scalpers στο eBay με το 30th Anniversary PS5 Pro

*
Οι προπαραγγελίες για το limited edition PlayStation 5 Pro με αφορμή τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια του brand άνοιξαν και έκλεισαν μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς εξαντλήθηκα τα διαθέσιμα κομμάτια. Όπως είναι πολύ λογικό, μιας και συμβαίνει σε κάθε παρόμοια τέτοια περίπτωση, ένας μεγάλος αριθμός κατέληξε στα χέρια scalpers, που πλέον έχουν στήσει πάρτι στο eBay.

Ήδη υπάρχουν περισσότερες από 20 αγγελίες, με τιμές κατά πολύ πιο υψηλές από την προτεινόμενη τιμή λιανικής. Οι περισσότερες είναι γύρω στις £5.000 (περίπου €6.000)- δηλαδή πέντε φορές πάνω από την τιμή της προπαραγγελίας, όμως δεν λείπουν και κάποιες στις £10.000 (περίπου €12.000).


Η Sony έχει ήδη ενημερώσει ότι το κάθε 30th Anniversary PS5 Pro θα έχει τη δική του αρίθμηση και η παραγωγή του έχει περιοριστεί στα 12.300 κομμάτια, μια άμεση αναφορά στην ημερομηνία κυκλοφορία του πρώτου PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*