Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένει «ζωντανή» η ανάπτυξη του Fallout: Nuevo México (trailer)

Δημοσιεύτηκε ένα νέο trailer για το Fallout: Nuevo México, κάτι που καθησυχάζει τις πρόσφατες φήμες περί ακύρωσής του. Στα τρία λεπτά που διαρκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε μια ακόμα ματιά στο mod μεγέθους παιχνιδιού που υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στο Fallout: New Vegas.

Είναι δυνητικά πιο φιλόδοξο από το Fallout: London, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα για το Fallout 4. Η δημιουργία του Fallout: Nuevo México στη game engine του Fallout: New Vegas έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο δύσκολη σε σχέση με τη διαχείριση των εργαλείων που είναι διαθέσιμα στο Fallout 4.


“Η Mexico City είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Βόρεια Αμερική και λειτουργεί ως ο μεγαλύτερος κόμβος στο Fallout: Nuevo México. Ενώ είναι ακόμη σε μεγάλο βαθμό υπό ανάπτυξη, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους αποκαλύπτουμε αυτήν τον εμβληματικό, ερημωμένο τόπο”.

“Κάποτε η ζωντανή καρδιά μιας τεράστιας μητρόπολης, η Mexico City έχει μετατραπεί σε ερείπια, ένα πεδίο μάχης για φατρίες που αγωνίζονται για κυριαρχία και επιβίωση. Από την σε αποσύνθεση αποικία του Chapultepec μέχρι τα βυθισμένα κανάλια του Xochimilco, η πόλη είναι ένα στοιχειωμένο μείγμα ομορφιάς και βαρβαρότητας”, αναφέρει η περιγραφή του mod.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*