Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακολουθήστε τα 27 πρώτα λεπτά του Silent Hill 2 Remake (video)

Το VGC δημοσίευσε ένα video με τα 27 πρώτα λεπτά του Silent Hill 2 Remake. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν spoilers και δεν αποκλείετε να θέλετε να αποφύγετε την παρακολούθηση. Στο Silent Hill 2 Remake θα απολαύσετε σε ανανεωμένη μορφή ένα από τα αριστουργήματα ψυχολογικού τρόμου, με γραφικά και ήχους που κόβουν την ανάσα, υποστήριξη για Ray Tracing και πολλές άλλες βελτιώσεις. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει βασιστεί στην Unreal Engine 5, τα περιβάλλοντα είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την original κυκλοφορία, ενώ αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο σύστημα μάχης, με τον πρωταγωνιστή να έχει τη δυνατότητα να αποφεύγει τις επιθέσεις των αντιπάλων με καλά συγχρονισμένες αμυντικές κινήσεις.

Το Silent Hill 2 Remake θα λανσαριστεί στις 8 Οκτωβρίου 2024, για PC και PS5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*