Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραγωγός του Street Fighter II ελπίζει να δικαιωθεί μέσω του Assassin’s Creed Shadows

*
Ο βετεράνος designer Yoshiki Okamoto δηλώνει πως ελπίζει να πετύχει το Assassin’s Creed Shadows, ώστε να δικαιωθεί για ένα παιχνίδι που δημιούργησε στο παρελθόν. Ο Okamoto εργάστηκε στην Capcom για σχεδόν δύο δεκαετίες και ήταν παραγωγός τίτλων όπως το Street Fighter II και το Final Fight. Πρόσφατα, μέσω του καναλιού του στο YouTube είπε ότι η νεότερη δημιουργία της Ubisoft του φέρνει στο μυαλό το Genji: Dawn of the Samurai του PS2. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της Game Republic, την οποία ο Okamoto ίδρυσε αφόρου έφυγε από την Capcom.

Το Genji διαδραματίζεται στην αρχαία Ιαπωνία και έχει δύο πρωταγωνιστές - έναν γρήγορο και ευκίνητο χαρακτήρα που ονομάζεται Yoshitsune και έναν αργό, αλλά ισχυρό που ονομάζεται Benkei.


Σύμφωνα με τον Okamoto, το Assassin’s Creed Shadows του θυμίζει το Genji, δεδομένου του σκηνικού της αρχαίας Ιαπωνίας και των δύο επιλέξιμων πρωταγωνιστών- της γρήγορης ninja Naoe και του αργού, ισχυρού σαμουράι Yasuke.

Ο Okamoto είπε ότι όταν είδε το trailer για το Shadows, του θύμισε τα χρόνια του στη Game Republic που εργαζόταν στο Genji.

Σημείωσε πως ήθελαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι με έναν γρήγορο πρωταγωνιστή και έναν δυνατό, αλλά είπε ότι η ομάδα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Είπε ότι ελπίζει ότι η Ubisoft «θα μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρο που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε» και αστειεύτηκε ότι εάν το Shadows πουλήσει καλά, θα αποδείξει τη διαφορά στην ικανότητα μεταξύ της Ubisoft και εκείνου. Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι αν το παιχνίδι πουλήσει καλά, θα πάρει κάποια αυτο-ικανοποίηση από αυτό, γιατί θα αποδειχθεί ότι η ιδέα πίσω από το Genji ήταν καλή, ακόμα κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο καλό όσο θα ήθελε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*