Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 400 άτομα δουλεύουν ήδη στο The Witcher 4, κανείς πλέον στο Cyberpunk 2077

*
Η CD Projekt RED έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες ειδήσεις μέσω της πρόσφατης οικονομικής της ενημέρωσης και μέσα σε αυτά που μάθαμε έχουμε στοιχεία και για τα The Witcher 4 και Cyberpunk 2077. Αρχικά, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, κανείς δεν εργάζεται στο Cyberpunk 2077, κάτι που σημαίνει πως η εταιρεία τελείωσε με τα του development και δεν θα δούμε κάτι άλλο από πλευράς νέου περιεχομένου στο συγκεκριμένο project. Το σχετικό γράφημα που παρουσίασε η CD Projekt RED για το θέμα είναι χαρακτηριστικό.



Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 και μετά από μια μεγάλη περίοδο αστάθειας και προβλημάτων (κυρίως στις εκδόσεις για κονσόλες), πήρε σιγά-σιγά το δρόμο του. Σε ό,τι αφορά το The Witcher 4, 407 άτομα δουλεύουν ήδη σε αυτό και η παραγωγή θα ξεκινήσει κανονικά μέσα στο δεύτερο μισό του 2024. Το πλάνο αυτό είναι ακριβώς αυτό που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον Ιανουάριο.



Το πιο πάνω γράφημα αναφέρει χαρακτηριστικά πως αυτή τη στιγμή εργάζονται 407 developers στο The Witcher 4, 56 στο sequel του Cyberpunk 2077 με την κωδική ονομασία Orion, 39 στο spin-off Sirius του The Witcher και 20 στο standalone IP Hadar. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*