Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $2,5 εκατομμύρια για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα συγκέντρωσε το Summer Games Done Quick

*
Το Summer Games Done Quick ολοκληρώθηκε και το ποσό που έχει πλέον συγκεντρωθεί από τα Games Done Quick events έχει ξεπεράσει τα $50 εκατομμύρια. Το event, που αποτέλεσε το σημείο συνάντησης για speedrunners από όλο τον κόσμο και διεξήχθη στη Minnesota συγκέντρωσε $2.546.290 για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή ήταν όταν το σκυλί Peanut Butter έπαιξε το Ken Griffey Jr. Presents Major League Baseball. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό setup για το controller, το σκυλί εντυπωσίασε τους πάντες και τα πλάνα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Στο πλαίσιο ενός speedrun για το Alan Wake 2, η ομάδα που προσπάθησε να κάνει το ρεκόρ χόρεψε τον χορό στο Herald of Darkness, που “εκτελέστηκε» με επιτυχία από τον creative director του Alan Wake 2, Sam Lake κατά τη διάρκεια των The Game Awards.


Οι διοργανωτές του Games Done Quick ανακοίνωσαν επίσης ότι το επόμενο event, το Flame Fatales θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου, το επόμενο Awesome Games Done Quick από τις 5 έως τις 12 Ιανουαρίου στο Pittsburgh της Pennsylvania, ενώ το Summer Games Done Quick θα επιτρέψει από τις 6 έως και τις 13 Ιουλίου 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*