Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 10 διαφορετικά τέλη θα έχει το Avowed

*
Το Avowed έχει περισσότερα από δέκα διαφορετικά τέλη, όπως υποστηρίζει η ομάδα ανάπτυξης της Obsidian. Μιλώντας στο IGN, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πως ολοκληρώνεται το επερχόμενο RPG του Xbox, o director Carrie Patel είπε, “Αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα μπορεί να πει κανείς”.

“Μπορώ να σας πω ότι οι σελίδες μας για το τέλος φτάνουν σε διψήφιο νούμερο, μπορεί να καταλήξετε με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς αυτών”.


Λογικά, οι σελίδες αυτές έχουν να κάνουν με τις εικόνες που εμφανίζονται μαζί με τους τίτλους τέλους και ενημερώνουν τους παίκτες για το τι τελικά συνέβη σε αυτούς αλλά και τους υπόλοιπους χαρακτήρες στο τέλος του ταξιδιού, μια τακτική που ακολουθείται σε πολλά RPGs.

“Το τέλος που θα δείτε είναι το σύνολο των επιλογών σας στο παιχνίδι”, πρόσθεσε ο Patel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*