Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

OutRage: Fight Fest – Τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το πρώτο beat ‘em up 16 παικτών (trailer)

Το OutRage: Fight Fest, το πρώτο, όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του, beat ’em up για 16 παίκτες θα κυκλοφορήσει για PC τον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε έκδοση Steam Early Access στις 16 Ιουλίου και είναι πρώτος τίτλος της βρετανικής Hardball Games, τα μέλη της οποίας είχαν εργαστεί στο παρελθόν στα: Split/Second, Pure και CSR Racing.

“Διαδραματίζεται σε μια πραγματικότητα παράλληλη με τη δική μας, όπου η ανακάλυψη ενός σπάνιου ορού που κάνει τους ανθρώπους προσωρινά άτρωτους και τους προσφέρει υπερδυνάμεις, ανοίγοντας τον δρόμο για το πιο τρελό γρονθοκόπημα στον πλανήτη”, αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.


“Ένας μυστηριώδης εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος θα σας ανοίξει τις πύλες για το πρώτο show, με αντάλλαγμα το δικαίωμα να αποκτήσει το Rage σας”.

Το party game υποστηρίζει έως 16 παίκτες σε Battle Royale, Free for All και Team Based modes με περιβάλλον που καταστρέφεται και όπλα για να χρησιμοποιήσετε εναντίον των αντιπάλων. Όσο περισσότερη ζημιά προκαλείτε στο σκηνικό και τους αντίπαλους, τόσο περισσότερο Rage αποκτάτε. Όταν ο σχετικός δείκτης ανέβει, θα μπορείτε να χτυπάτε με ακόμα πιο πολλή δύναμη.

Στην έκδοση Early Access θα περιλαμβάνεται το 16 παικτών Knockout mode, ένα 4×4-player team mode που ονομάζεται και δύο αρένες, μια αποβάθρα και ένα εργοτάξιο.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει μέρος του Steam Next Fest, που ξεκινάει στις 10 Ιουνίου και τη στιγμή αυτή έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με το demo του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*