Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Ό,τι καλύτερο να δουλέψω ξανά με τον Hideo Kojima», δηλώνει παραγωγός του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater (video)

Ο παραγωγός του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Noriaki Okamura, δηλώνει πως θα ήταν ό,τι καλύτερο να μπορέσει να συνεργαστεί ξανά με τον δημιουργό της σειράς Metal Gear Hideo Kojima και την αρχική ομάδα του Metal Gear.

«Δεν μου επιτρέπει η θέση μου να απαντήσω εκ μέρους οποιουδήποτε εκτός της εταιρείας ή να μαντέψω πώς μπορεί να νιώθει κανείς γι' αυτό», είπε ο Okamura. «Αλλά μιλώντας για τον εαυτό μου, προσωπικά, θα ήταν ό,τι καλύτερο να συνεργαστώ ξανά με τον κ. Kojima και την υπόλοιπη ομάδα. Αν μπορούσε να συμβεί αυτό, αυτό θα ήταν το όνειρο».


Ο Okamura σημείωσε ότι ο Kojima και άλλοι έχουν προχωρήσει σε νέα πράγματα και έχουν νέες δεσμεύσεις, επομένως η Konami δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτούς, ούτε να έχει προσδοκίες ότι θα επιστρέψουν.

Ο Okamura είπε επίσης ότι ο Kojima και το προσωπικό που εργάστηκε στο original Metal Gear Solid 3: Snake Eater θα αναφέρεται στα credits για τη δουλειά τους στο παιχνίδι, όπως συνέβη στο Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*