Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως καταπληκτικό live service περιγράφει το μέλλον του Battlefield ο CEO της EA

*
Ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson δηλώνει ότι οι μελλοντικές εμπειρίες Battlefield αναπτύσονται από την μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του franchise. Η Motive συνεργάζεται με τη DICE, την Criterion και την Ripple Effect προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν του Battlefield με διασυνδεδεμένες εμπειρίες για έναν και πολλαπλούς παίκτες.

Κατά τη διάρκεια την ανακοίνωση των οικονομικών πεπραγμένων της εταιρείας, ο Wilson είπε ότι πρόσφατα είχε την ευκαιρία να πάρει μια ιδέα από τους καρπούς των προσπαθειών.


“Αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Battlefield team στην ιστορία του franchise. Πριν μερικές εβδομάδες επισκέφτηκα τις ομάδες και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για το τι παρουσίασαν και το τι θα μπορέσουμε να παίξουμε¨.

“Αφιέρωσα πολύ χρόνο με ολόκληρη την ομάδα του Battlefield, παίζοντας αυτά που ετοιμάζουν και θα είναι ένα ακόμα τρομερό live service”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*