Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 25 (trailer)

Η Sports Interactive επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 25. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι αναμένεται στις 26 Νοεμβρίου 2024, για PC, Mac, Xbox και PS5, με ταυτόχρονη προσθήκη σε Xbox Game Pass και PC Game Pass. Την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμο το FM25 Mobile, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix, ενώ το FM25 Touch έρχεται στο Nintendo Switch στις 3 Δεκεμβρίου.

Το FM25 έρχεται με δύο μεγάλες αλλαγές. Η ανάπτυξή του βασίζεται πλέον στη Unity engine (εκτός από την έκδοση για φορητές συσκευές) και το γυναικείο ποδόσφαιρο.


Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της Sports Interactive, Miles Jacobson αναφέρει τα εξής: " Ο κόσμος βλέπει δύο από τα πολυετή projects μας να υλοποιούνται: τη μετάβαση στη Unity Engine και την εισαγωγή του γυναικείου ποδοσφαίρου. Μας δίνει μια πραγματική αίσθηση των όσων έχουμε επιτύχει το να αρχίζουμε να σας ενημερώνουμε για τη σκληρή δουλειά μας και πραγματικά ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα από το gameplay τις εβδομάδες που προηγούνται της κυκλοφορίας του παιχνιδιού".

Προς το παρόν, όσοι προ- παραγγείλουν το FM25 για PC ή Mac από επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα θα έχουν έκπτωση 10%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*