Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορισμένα Xbox One αδυνατούν να εγκαταστήσουν το νεότερο firmware update

*
Σύμφωνα με το Digital Foundry, ορισμένα από τα πρώτα μοντέλα του Xbox One αδυνατούν να κατεβάσουν το νεότερο firmware update. Πρόκειται για τα μοντέλα του 2013 και με βάση όσα υποστηρίζουν χρήστες του NeoGAF σε περίπτωση που η κονσόλα δεν έχει γίνει update για μεγάλο χρονικό διάστημα, το νεότερο system software δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Οι ισχυρισμοί αυτοί επιβεβαιώθηκαν από το Digital Foundry.

Η ομάδα των τεχνικών προσπάθησε να κάνει update τρία Xbox One, δύο που έτρεχαν το dashboard του 2017 και μία με αυτό του 2018. Και στις τρεις περιπτώσεις δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση του πιο πρόσφατου firmware ακόμα και μέσω ενός USB stick. Σημειώνεται ότι οι κονσόλες Xbox δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε διαδικτυακό επίπεδο αν δεν τρέχουν το πιο πρόσφατο firmware, άρα οι συγκεκριμένες δεν έχουν πρόσβαση στο Xbox Live και δεν μπορούν να τρέξουν οποιοδήποτε ψηφιακό αντίγραφο παιχνιδιού, μιας και δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση των απαραίτητων ελέγχων για τοις σχετικές άδειες. Το δημοσίευμα σημειώνει πως αν κάποιος επαναφέρει την κονσόλα που παρουσιάζει αυτό το θέμα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τότε θα τη «μπρικάρει» επειδή δεν θα μπορέσει να κατεβάσει το πιο πρόσφατο update ως μέρος του αρχικού setup.


Το θέμα δεν εμφανίζεται σε κονσόλες Xbox One S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*