Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οργή από πρώην υπαλλήλους της Bungie εναντίον του CEO Pete Parsons για τις πρόσφατες απολύσεις

*
Πρώην υπάλληλοι της Bungie καλούν τον CEO της εταιρείας, Pete Parsons να παραιτηθεί, μετά την ανακοίνωση ότι απολύεται περίπου το 17% του ανθρώπινου δυναμικού της δημιουργού του Destiny.

“Είσαι ένας ψεύτης, ένας κλέφτης και πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια”, έγραψε στο X η community manager Liana Ruppert. “Παραιτήσου, και χωρίς να έχεις τον τεράστιο μισθό από τη Sony. Για αυτό δεν ευθύνεται η Sony, αλλά είναι ξεκάθαρα μια αποτυχία της ηγεσίας. Πολύ απλά”.


Ο Griffin Bennett, ένας πρώην community manager του Destiny πρόσθεσε: “Ο Pete είναι αστείος”.

“Υψηλόβαθμο στέλεχος που αναλαμβάνει την ευθύνη για όλο αυτό ή απλά συνεχίζει να παρακρατεί τα bonus και όλα θα διευθετηθούν στο εσωτερικό της εταιρείας;», συνέχισε ο Bennett.

“Η ανίκανη ηγεσία διέλυσε μια από τις κορυφαίες developers όλων των εποχών. Παραιτήσου, Pete”.

Επίσης, ο Sam Bartley, ένας ακόμα πρώην community manager και community coordinator, έγραψε: “Δειλέ. Εσύ το έκανες αυτό. Εσύ το επέλεξες. Βρίσκομαι ήδη στη λίστα, «μην δουλεύετε μαζί του», οπότε δεν νοιάζομαι πλέον. Μου είπες ψέματα κατάμουτρα. Εν ψυχρώ. Επίσης με προσκάλεσες να έρθω να δω τα νέα σου αυτοκίνητα δυο μέρες πριν με απολύσεις. Δύο. Γαμημένες. Μέρες. Φύγε. Τώρα». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*