Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε το decompilation του Banjo-Kazooie για το N64, αναμένουμε PC ports

*
Το Banjo-Kazooie είναι ένα ακόμα παιχνίδι του Nintendo 64 που έγινε decompile, κάτι που σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του σε υπολογιστές. Όπως εντόπισε ο χρήστης του X, BringBackBanjoK, ένα fan-made decompilation project για το παιχνίδι έχει πλέον ολοκληρωθεί κατά 100%. Η διαδικασία του decompilation περιλαμβάνει το reverse-engineering του κώδικα του παιχνιδιού και τη μεταφορά του σε γλώσσα C, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε playable εκδόσεις για PC.

Σε περίπτωση που υπάρξει ένα PC, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν το δικό τους, νόμιμα αγορασμένο N64 ROM του Banjo-Kazooie για να το τρέξουν. Το software παίρνει στοιχεία από το ROM, όπως τα μοντέλα των χαρακτήρων, ο ήχος και τα textures και τα συνδυάζει με τον κώδικα που έχει γίνει decompile, για να προκύψει η native έκδοση για PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*