Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες συγκρίσεις του PS5 Pro δείχνουν ελάχιστη βελτίωση στα γραφικά αρκετών παιχνιδιών (video)

Ο χρήστης Cycu1 κυκλοφόρησε ένα video στο YouTube όπου παρουσιάζει τις βελτιώσεις στα γραφικά που προσφέρει το PlayStation 5 Pro. Τα πλάνα βασίζονται σε αυτά που προβλήθηκαν στο πρόσφατο showcase και πολύ πιθανό να μην παρουσιάζουν το πως πράγματι θα τρέχουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια στο νέο hardware. Η σύγκριση που έγινε φανέρωσε πως μερικά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy και Gran Turismo θα εκμεταλλευτούν περισσότερο τις δυνατότητες του PlayStation 5 Pro, ενώ κάποια άλλα όχι. Σε αυτά θα υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση στα γραφικά τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο σύγκρισης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gatakos
    • Προσωπικά συμφωνώ να μην το αγοράσουμε και να καεί στη πυρά η Sony. Ωστόσο το βίντεο έδειχνε ότι τα παιχνίδια παίζουν στο fidelity 60 fps. Οπότε δεν είναι ότι το pro έρχεται για καλύτερα γραφικά. ΑΛΛΑ έρχεται για καλύτερα fps με τα υπάρχων καλά γραφικά.

    • LORDSNAKE
    • Δηλαδή συγνώμη. Τι ακριβώς περίμεναν από την συγκεκριμένη PRO έκδοση;;;
      Αφού τα χουμε πει αυτά τα πράγματα. Το PS4 PRO όταν κυκλοφόρησε μας απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, το απολύτως "τίποτα" όσον αφορά την υποτιθέμενη δύναμη του σε σχέση με το Original PS4.
      Έτσι λοιπόν και το PS5 PRO θα είναι μία από τα ίδια, και πολύ απλά δεν θα προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό.............

    • Xionomiaou
    • Εγώ παρατηρώ μια βελτίωστη η οποία λογικά θα είναι το ray-tracing. Αλλά να δώσει κάποιος 800 και 900 ευρώ για λίγο καλύτερη ανάλυση και βάθος χρώματος μου φαίνεται υπερτιμημένο. Νομίζω όντως πως η εταιρεία είχε κερδοσκοπικά κριτήρια πάντως και αυτό την έριξε στα μάτια μου. Και το κακό δεν είναι να έχεις κερδοσκοπικά κριτήρια, είναι να έχεις ΜΟΝΟ κερδοσκοπικά κριτήρια

*