Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι νέες αλλαγές στο Steam διευκολύνουν τη διαχείριση των demos

*
Η Valve πραγματοποίησε αλλαγές στο Steam και πλέον θα είναι πιο εύκολο να βρείτε και να εγκαταστήσετε playable game demos. Η εταιρεία αναφέρει ότι το “Great Steam Demo Update” βασίστηκε σε πληροφορίες από τους developers και τους παίκτες και κάνει τα demos να μοιάζουν περισσότερο σαν ανεξάρτητα παιχνίδια που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα.

Για αρχή, τα demos είναι δυνατό να έχουν ένα store page, ανεξάρτητο από το κυρίως παιχνίδι, κάτι που θα επιτρέψει στην ομάδες ανάπτυξης να φιλοξενούν εκεί trailers, screenshots και άλλες πληροφορίες. Οι σελίδες αυτές θα περιλαμβάνουν επίσης επιλογές για την εγκατάσταση του demo και τη μεταφορά στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, ενώ όλοι θα έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν την εμπειρία τους από τη δοκιμαστική έκδοση.


Επίσης, αν γίνεται διαθέσιμο ένα demo για παιχνίδι που υπάρχει στη wishlist τους ή από developers που ακολουθούν, οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποίηση είτε στο τηλέφωνό τους, είτε μέσω email. Οι λίστες των demos θα εμφανίζονται στο ίδιο σημείο και κατηγορίες με τα δωρεάν παιχνίδια, όπως το τμήμα “New & Trending” στην αρχική σελίδα των Steam charts. Μαζί με τα δωρεάν παιχνίδια, οι χρήστες θα βλέπουν demos να εμφανίζονται πιο συχνά.

Ακόμα με αυτό το update παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης demos σε βιβλιοθήκες Steam χωρίς άμεση εγκατάσταση, επιτρέποντας την εγκατάσταση των demos ακόμη και αν ο χρήστης έχει ήδη το πλήρες παιχνίδι και διευκολύνει την κατάργηση των demos κάνοντας απλά δεξί κλικ πάνω τους. Όταν απεγκατασταθούν τα demos, αφαιρούνται και από τη βιβλιοθήκη του χρήστη.

Οι αλλαγές όσον αφορά το τι βλέπει ο χρήστης, ενδέχεται να επαναφέρουν στο προσκήνιο παλαιότερα demos σε λογαριασμούς χρηστών, με το Steam να λέει "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να καθαρίσουμε τα demos που θεωρούσαμε ότι δεν σας ενδιαφέρουν πια, αλλά μπορεί να είχαμε ορισμένες αστοχίες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*